BEDRIJFSCURSUSSEN ZELFVERDEDIGING

Uw personeel veilig en weerbaar houden – dat staat bij Curzo voorop. In deze dynamische wereld zijn er talloze manieren om dit te bereiken en bij Curzo hebben we een breed scala aan opties om u daarin te ondersteunen. Van diverse op maat gemaakte bedrijfscursussen tot individuele privélessen, we bieden alles om u en uw team sterker te maken. Bent u op zoek naar een unieke, spannende manier om aan teambuilding te werken? Overweeg dan onze interactieve krav maga workshop!

Ontdek hieronder alle mogelijkheden die Curzo te bieden heeft.

Snel te leren

Weerbaarder personeel

Leuk en leerzaam

Gecertificeerde Instructeurs

Maatwerk

Aanbod bedrijfscursussen zelfverdediging bij Curzo

Empowerment Workshop

Discover Curzo’s Empowerment Workshops, focused on diversity, inclusion, and anti-harassment. Foster confidence and a positive mindset within your organization. Book your workshop today!

Workshop effectief optreden voor BHV

Effectief optreden voor BHV

Als BHV’er kom je in actie bij verschillende soorten calamiteiten. Bijvoorbeeld bij ongevallen, brand of een ontruiming. Hierbij staat de veiligheid van jezelf en van andere aanwezigen in het pand op nummer één.

In deze workshop leert u of uw personeel hoe je effectief en daadkrachtig kunt optreden in lastige, maar realistische BHV-situaties.

Zelfverdediging zorg

Intimidatie en geweld komen helaas steeds vaker voor in de zorg. Agressieve patiënten of juist conflicten met familieleden. Dit zorgt voor veel stress bij uw zorgpersoneel, wat kan leiden tot uitval. Het is daarom belangrijk om de weerbaarheid van uw personeel te vergroten.

Zelfverdediging klantcontact

Intimidatie en geweld komen helaas steeds vaker voor bij bedrijven met klantcontact. Een boze klant in de winkel, iemand komt verhaal halen bij de receptie. Hierdoor kan uw personeel zich onveilig voelen op het werk en dit kan leiden tot uitval. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Zelfverdediging horeca

Intimidatie en geweld komen helaas regelmatig voor in de horeca. Het is er druk, mensen staan dicht op elkaar en kunnen onder invloed zijn. De vlam kan snel in de pan slaan. U kunt ervoor kiezen om beveiligers in te huren, maar u kunt ook uw eigen personeel weerbaarder maken.

Zelfverdediging op maat

De bedrijfscursussen van Curzo zijn in eerste instantie gericht op de bedrijfssectoren die (helaas) het vaakst te maken hebben met geweld en intimidatie. Elke cursus is echter maatwerk. Curzo kan daarom voor iedere bedrijfstak een cursus op maat aanbieden.

Teambuilding: workshop zelfverdediging

Zoekt u een leuk teambuildingsuitje? Dan is een workshop zelfverdediging uitermate geschikt. Leer als groep nieuwe technieken en tactieken. Speel de krav maga ‘Fighting Games’ waarbij u lekker sportief bezig bent met uw collega’s. Tijdens deze workshop zijn alle collega’s sparringspartners.

Privéles zelfverdediging

Wilt u werken aan uw weerbaarheid, maar wilt u dat liever in uw eigen tempo en tijd doen? Curzo biedt ook privélessen aan, voor uzelf of voor een kleine groep. We stellen gezamenlijk een programma samen om u de juiste technieken aan te leren. In korte tijd wordt u zowel fysiek als mentaal sterker.

Investeer in veiligheid en leer uw personeel om correct te handelen bij geweld.