BEDRIJFSCURSUSSEN ZELFVERDEDIGING

De veiligheid en weerbaarheid van uw personeel is het belangrijkste doel van Curzo. Hier kunt u op verschillende manieren aan werken. Curzo biedt diverse bedrijscursussen aan, maar ook trainingen op maat en privéles. Wilt u op een originele manier aan teambuilding werken? Dan is een workshop krav maga een leuk idee.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Snel te leren

Weerbaarder personeel

Leuk en leerzaam

Inclusief certificaat

Korte herhaaltrainingen

Aanbod bedrijfscursussen zelfverdediging bij Curzo

Zelfverdediging horeca

Intimidatie en geweld komen helaas regelmatig voor in de horeca. Het is er druk, mensen staan dicht op elkaar en kunnen onder invloed zijn. De vlam kan snel in de pan slaan. U kunt ervoor kiezen om beveiligers in te huren, maar u kunt ook uw eigen personeel weerbaarder maken.

Zelfverdediging zorg

Intimidatie en geweld komen helaas steeds vaker voor in de zorg. Agressieve patiënten of juist conflicten met familieleden. Dit zorgt voor veel stress bij uw zorgpersoneel, wat kan leiden tot uitval. Het is daarom belangrijk om de weerbaarheid van uw personeel te vergroten.

Zelfverdediging klantcontact

Intimidatie en geweld komen helaas steeds vaker voor bij bedrijven met klantcontact. Een boze klant in de winkel, iemand komt verhaal halen bij de receptie. Hierdoor kan uw personeel zich onveilig voelen op het werk en dit kan leiden tot uitval. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Zelfverdediging op maat

De bedrijfscursussen van Curzo zijn in eerste instantie gericht op de bedrijfssectoren die (helaas) het vaakst te maken hebben met geweld en intimidatie. Elke cursus is echter maatwerk. Curzo kan daarom voor iedere bedrijfstak een cursus op maat aanbieden.

Privéles zelfverdediging

Wilt u werken aan uw weerbaarheid, maar wilt u dat liever in uw eigen tempo en tijd doen? Curzo biedt ook privélessen aan, voor uzelf of voor een kleine groep. We stellen gezamenlijk een programma samen om u de juiste technieken aan te leren. In korte tijd wordt u zowel fysiek als mentaal sterker.

Teambuilding: workshop zelfverdediging

Zoekt u een leuk teambuildingsuitje? Dan is een workshop zelfverdediging uitermate geschikt. Leer als groep nieuwe technieken en tactieken. Speel de krav maga ‘Fighting Games’ waarbij u lekker sportief bezig bent met uw collega’s. Tijdens deze workshop zijn alle collega’s sparringspartners.

Investeer in veiligheid en leer uw personeel om correct te handelen bij geweld.