Get better, fitter, stronger met Zoom-lessen

In de laatste coronapersconferentie is bekend gemaakt dat alle sportscholen tot 9 februari nog gesloten blijven. Gelukkig hebben nog wel de Zoom-lessen om onszelf mee te verbeteren en versterken.
Het is voorlopig nog onbekend precies wanneer wij allemaal weer in de zalen mogen trainen zoals vanouds, maar wij gaan er wel vanuit dat het over een aantal maanden weer gaat gebeuren. Iedereen die dan ook iedere week meetraint met de Zoom-lessen is daarom dus super goed bezig met in-shape blijven, examen-voorbereiding en het trainen van het behaalde en nieuwe Krav Maga curriculum. Hopelijk spoort dit iedereen aan om de komende (en laatste weken) van de lockdown fanatiek mee te doen met alle online lessen.
Tot slot, doe mee aan de Zoom-lessen wanneer je kan! Het is een voorbereiding voor je examen, het maakt je beter en houdt je sterk. Het mooie van de Zoom-lessen is, een omgeving als thuis is een super trainingsomgeving. In een gymzaal zal je niet snel echt Krav Maga hoeven toepassen. Maar in een omgeving als thuis, met muren, beperkingen, vele objecten die je kan gebruiken om je te versterken… daar moet je mee leren werken!